Прикинулися таксистами: В Одесі брати згвалтували та пограбували дівчину (фото)

Після скоєного зловмисники залишили потерпілу біля очерету, прихопивши її сумку та мобільний телефон.

Гвалтівників оперативно затримали. Фото: прес-служба нацполіції.

Одеситка через мобільний додаток викликала таксі, аби доїхати до центру міста. На виклик приїхав автомобіль, проте у салоні, крім водія, був ще один пасажир, інформують Патріоти України.

– Потерпілу у безлюдне місце, де, погрожуючи ножем та із застосуванням фізичного насилля, вступили з нею у статевий контакт. Після скоєного зловмисники залишили потерпілу біля очерету, а самі поїхали геть, прихопивши її сумку та мобільний телефон, – розповіли у поліції.

Після чого одеситка одразу дісталася до поліції, а вже за кілька годин правоохоронці затримали підозрюваних. Вони виявилися рідними братами, 1995-го та 1997-го років народження. Наразі за вказаним фактом розпочате кримінальне провадження за ч.3 ст. 152 (Зґвалтування) КК України.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...