Прикинувся представником компанії-партнера: Українець у Польщі намагався вкрасти 120 посудомийних машин

У польському місті Радомсько затримали українця, який під виглядом працівника транспортної компанії спробував забрати зі складу товар загальною вартістю 109 тисяч злотих (понад 800 тисяч гривень). Про це йдеться у повідомленні місцевої поліції. Інцидент стався ще 21 квітня, інформують Патріоти України.

Поліція приїхала на запит працівників заводу у промзоні Радомсько, які заявили, що водій вантажівки спробував незаконно вивезти товари компанії. Чоловік в’їхав на територію заводу з документами, які згодом виявились підробкою, згідно з якими у машину мали завантажити 120 посудомийних машин для транспортування до Німеччини.

Проте під час завантаження товару у відповідальних працівників з’явилися підозри, чи водій справді представляє компанію-партнера. Процес зупинили, на місце викликали поліцію.

Під час обшуку поліція виявила сфальсифіковану транспортну документацію. Сам затриманий, як з’ясувалось, мав низку посвідчень особи з різними іменами та громадянствами. Спершу він вдавав, що є громадянином Словаччини. У підсумку слідчі встановили, що це 28-річний громадянин України.

23 квітня за запитом прокуратури його заарештували на три місяці. Максимальна санкція за шахрайство – до 8 років позбавлення волі.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...