Прилетіла народжувати: В Аргентині знайдена мертвою росіянка

Вагітна росіянка полетіла до Аргентини народжувати, але після пологів вона разом з дитиною випала з вікна, повідомляють Патріоти України.

За даними "Bazа", 29-річна мешканка Уфи Олена (ім'я змінено) вийшла заміж у вересні 2022 року. Незабаром в Росії почалася мобілізація і її чоловік Тимур (ім'я змінено) вирішив, що треба їхати. Пара вирушила спочатку до Грузії, потім до Туреччини, а коли жінка завагітніла, то вони вирішили їхати народжувати в Аргентині.

Там Олена благополучно народила, після чого її потягнуло на батьківщину, але її чоловік був проти. У Олени з Тимуром почалися часті сварки. Після чергової сварки жінка випала з вікна разом з немовлям. Чоловік стверджує, що у його дружини була депресія. Однак місцеві поліцейські розглядають версію і з його причетністю до загибелі молодої жінки.

Родичі загиблої кажуть, що Олена ніколи не висловлювала суїцидальних думок і завжди була позитивною людиною. Останній раз вони спілкувалися 26 серпня. Тоді жінка повідомила їм, що шкодує, що вийшла заміж за цю людину. Незабаром вона загинула.

Скандал з навалою вагітних росіянок в Аргентині

Торік росіяни влаштували "пологово-паспортний туризм" в Аргентину. Користуючись особливостями місцевого законодавства, громадяни РФ тисячами кинулися в південноамериканську країну народжувати дітей. Народжений в Аргентині малюк автоматично отримує місцеве громадянство, що дає право його батькам на законних підставах залишитися в країні і теж швидко отримати місцевий паспорт, що дає безвізовий в'їзд в більшість країн світу.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...