"Прилетіло по щах": У центрі Києва побили стримера, який поцілував дівчину (відео)

У Києві молодий чоловік, після того як поцілував дівчину, отримав удар в щелепу від перехожого. Інцидент стався в центрі міста на пішохідно-велосипедному мосту через Володимирський узвіз, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що стример підійшов до дівчини і поцілував її в щоку. При цьому практично моментально він отримав відповідь у вигляді удару.

Звернемо увагу, що подія відбувалася в темний час доби, при цьому дівчина стояла біля самоката і щось розглядає на екрані смартфона. У той же врмея підскочивший до неї стример поставив їй якесь питання і скориставшись розгубленістю дівчини поцілував її в щоку. У свою чергу дівчина відсторонилася від нахаби і обурилася його вчинком.

При цьому на захист дівчини став інший чоловік, який підійшов до стримера і вдарив його кулаком в обличчя.

"Стример підійшов до дівчини і поцілував її в ефірі. У цю ж секунду йому прилетіло по щах від чоловіка. Ким цей чоловік є дівчині - невідомо", - сказано в повідомленні.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...