Прилетіло три ракети: Народний артист України розповів, як під час зйомок потрапив під російський обстріл

Народний артист України Назар Задніпровський, яки знімався у серіалі "Будиночок на щастя", "Скажене весілля" та озвучив одну з ролей у фільмі "Мавка. Лісова пісня" розповів у програмі "Тихий вечір з Оленою Кравець", як під час зйомок потрапив під обстріл.

За словами актора, під час активної фази зйомок 10 жовтня росіяни завдали масовий ракетний обстріл. Зокрема, зйомки відбувалися на кіностудії FILM.UA, де поруч знаходилась ТЕЦ.

Актор зазначив, що на його очах у ТЕЦ прилетіло три ракети. Тоді уся знімальна група знаходилась у бомбосховищі.

Також не зважаючи на блекаути і постійні ракетні обстріли, актор продовжував працювати.

Задніпровський додав, що хотів би частіше озвучувати та дублювати фільми. Це є його головною мрією. До того ж він зізнався, що хотів би отримувати такий гонорар, як голлівудський актор Алек Болдвін.

"Ось я в американському мультику "Бебі Бос" озвучував головного героя, якого в оригіналі озвучив Алек Болдвін. І я хотів би за дубляж отримувати стільки, скільки Алек Болдвін. Але це просто мрія. Можливо, Алек Болдвін мріє отримувати за дубляж стільки, скільки я", - сказав народний артист.

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...