"Прилетів дрон....і їх телефон перестав відповідати": Дитяча лікарка з Харкова поділилася щемливими спогадами про загиблу сім'ю з трьома синами

Дитяча лікарка з Харкова поділилася щемливими спогадами про загиблу сім'ю з трьома синами

Дитяча лікарка з Харкова Анастасія Амаш поділилася щемливими спогадами про загиблу сім'ю з трьома синами, передають Патріоти України.

Унаслідок атаки російських безпілотників на Харків у ніч на 10 лютого загинула 35-річна Ольга Путятіна, її 38-річний чоловік Григорій і троє їхніх синів – 7-річний Олексій, 4-річний Михайло і Павло, якому було лише 10 місяців. Амаш повідомила на своїй сторінці у Facebook, що була знайома з їхньою родиною.

"Оля – мама моїх пацієнтів (Льоші, Міши і Паші). Ми познайомились в далекому 2017 р. Вони прийшли до мене на педіатричні огляди Льоші, а їх тато Гріша клав нам кахель вдома. Потім народилися Міша і Паша. З початком повномасштабного вторгнення родина евакуювалася в Черкаси, але дуже сумували за своїм приватним будинком на вул. Котельна. Тому в вересні повернулись в Харків. Льоша пішов в школу. Гріша цієї осені притягнув мені зимову гуму на джип з Черкас. А потім прилетів дрон....і їх телефон перестав відповідати. Тіло Паші навіть не можуть ідентифікувати. Я не знаю, що ще написати. Я просто ридаю", – написала вона.

У ніч на 10 лютого росіяни запустили шахеди по Харкову. Три дрони влучили у нафтобазу — там стався витік палива, яке розтеклося по вулиці з приватними будинками, й вони спалахнули. Пожежа вщент знищила півтора десятка житлових будинків.

Внаслідок атаки російських безпілотників на Харків у ніч на 10 лютого загинула 35-річна Ольга Путятіна, її чоловік та троє їхніх синів. Жінка працювала прокуроркою Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури, на момент загибелі перебувала у декретній відпустці. Також загинула подружня пара. Дві жінки 61 та 39 років, а також 45-річний чоловік були поранені.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...