"Прилетів дрон....і їх телефон перестав відповідати": Дитяча лікарка з Харкова поділилася щемливими спогадами про загиблу сім'ю з трьома синами

Дитяча лікарка з Харкова поділилася щемливими спогадами про загиблу сім'ю з трьома синами

Дитяча лікарка з Харкова Анастасія Амаш поділилася щемливими спогадами про загиблу сім'ю з трьома синами, передають Патріоти України.

Унаслідок атаки російських безпілотників на Харків у ніч на 10 лютого загинула 35-річна Ольга Путятіна, її 38-річний чоловік Григорій і троє їхніх синів – 7-річний Олексій, 4-річний Михайло і Павло, якому було лише 10 місяців. Амаш повідомила на своїй сторінці у Facebook, що була знайома з їхньою родиною.

"Оля – мама моїх пацієнтів (Льоші, Міши і Паші). Ми познайомились в далекому 2017 р. Вони прийшли до мене на педіатричні огляди Льоші, а їх тато Гріша клав нам кахель вдома. Потім народилися Міша і Паша. З початком повномасштабного вторгнення родина евакуювалася в Черкаси, але дуже сумували за своїм приватним будинком на вул. Котельна. Тому в вересні повернулись в Харків. Льоша пішов в школу. Гріша цієї осені притягнув мені зимову гуму на джип з Черкас. А потім прилетів дрон....і їх телефон перестав відповідати. Тіло Паші навіть не можуть ідентифікувати. Я не знаю, що ще написати. Я просто ридаю", – написала вона.

У ніч на 10 лютого росіяни запустили шахеди по Харкову. Три дрони влучили у нафтобазу — там стався витік палива, яке розтеклося по вулиці з приватними будинками, й вони спалахнули. Пожежа вщент знищила півтора десятка житлових будинків.

Внаслідок атаки російських безпілотників на Харків у ніч на 10 лютого загинула 35-річна Ольга Путятіна, її чоловік та троє їхніх синів. Жінка працювала прокуроркою Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури, на момент загибелі перебувала у декретній відпустці. Також загинула подружня пара. Дві жінки 61 та 39 років, а також 45-річний чоловік були поранені.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...