Примчали медики, але було пізно: Під Миколаєвом блискавка вбила підлітка

У вівторок, 5 травня, біля села Тетянівка в Миколаївській області блискавка вдарила в підлітка 2005 року народження: отримані травми виявилися смертельними. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Миколаївській області, передають Патріоти України.

Трагедія сталася близько 19:46 на відкритій території за селом, в Березнегуватському районі. На місце прибули поліцейські і бригада екстреної медичної допомоги. Однак лікарю залишалося тільки констатувати смерть підлітка.

"Шановні громадяни! Будьте відповідальними та обережними! Загибель людей від ураження блискавкою реєструється щороку і такі випадки непоодинокі. Дотримуйтеся рекомендацій та правил поведінки під час грози! Блискавка небезпечна тоді, коли за спалахом відразу лунає гуркіт грому, тобто грозова хмара знаходиться над вами і небезпека удару блискавки найбільш вірогідна", - нагадують рятувальники.

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...

Платити треба за лайку на вулиці та вдома: Українців почали штрафуюти за матюки

субота, 20 квітень 2024, 9:47

В Україні щоденно суди виписують десятки протоколів зі штрафами за матюки в публічних місцях. Розмір штрафів становить до 85 грн, передають Патріоти України. Якщо ж, наприклад, використати нецензурну лайку стосовно членів родини навіть вдома, це також...