Примудрились образити одночасно ізраїльтян та палестинців: Бренд Zara потрапив у скандал через нову рекламну кампанію (фото)

Торговельна мережа Zara знову потрапила в скандал через нову рекламну кампанію. У фотосесії вони використали елементи, які обурили палестинців та ізраїльтян. Про це повідомляє The National News, передають Патріоти України.

На кадрах видно модель Крістен Макменамі, яка стоїть в білій кімнаті, оточена дерев'яними ящиками і бетонними уламками. Поряд видніються статуї без кінцівок і манекени, загорнуті в білу тканину та поліетиленові пакети.

На одному із фото, яке було видалене з кампанії на вебсайті Zara, Макменамі зображена в шкіряній куртці з шипами, а позаду неї манекен, обмотаний плівкою.

Дехто із користувачів соцмереж начебто розгледів у шматках бетонних уламків карту Ізраїлю із сектором Гази і перевернуту карту Палестини. Виконавча директорка модного бренду Haute Hijab прокоментувала пост Zara: «Це огидно. На які хворі, збочені та садистські образи я дивлюся?».

Палестинський художник Хазем Харб також прокоментував кампанію і закликав бойкотувати бренд.

«Використовувати смерть і руйнування як тло для моди – це не просто зловісно, це співучасть і має обурити нас, як споживачів. Бойкотуйте Zara», – йдеться в повідомленні.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...