"Примите меры!": На могилі батьків Путіна залишили загадкову записку (фотофакти)

Невідомі активісти залишили на могилі батьків президента Росії Володимира Путіна у Санкт-Петербурзі записку. Фотографію послання опубліковано у телеграм-каналі Феміністського антивоєнного опору – організації, яка влаштовує протестні та мистецькі акції проти війни в Україні.

Звернення до покійних батьків президента є сторінкою зі шкільного щоденника з текстом: «Шановні батьки! Ваш син потворно поводиться! Прогулює уроки історії, б'ється з сусідами по парті, загрожує підірвати всю школу! Вживіть заходів!»

Батьки Путіна – Володимир Путін та Марія Шеломова (Путіна) померли відповідно у 1999 та 1998 роках, ще до того, як їхній син став президентом. Батько російського аресора був простим робітником, а за часів Другої світової війни воював у військах НКВС. Мати після війни працювала санітаркою, двірницею, приймальницею товару, сторожем, прибиральницею. Обидва батьки померли від раку.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...