"Принеси мені рукавичку!": Розумний ворон запам'ятав 30 команд і навіть навчився цілувати господаря (відео)

Найчастіше саме собаки та кішки стають головними героями забавних відео, тоді як ворони отримують набагато менше визнання з боку інтернет-користувачів. Подивившись наступний ролик, ви здивуєтеся, наскільки тямущими є ці птахи, зазначають Патріоти України.

У мережу виклали відео, в якому хлопець продемонстрував усі здібності свого улюбленця. "Моєму ворону 1 рік і 7 місяців. Він знає близько 30 команд, і в цьому відео я покажу, на що він здатний", - написав автор ролика.

Ролик триває менше однієї хвилини, але навіть цього часу ворону виявилося достатньо. Птах на прізвисько Гоша встиг виконати кілька абсолютно різних команд свого господаря: застрибнути на пеньок, дати лапу, принести в дзьобі сніг, дістати з дерева рукавицю, що застрягла, сказати "А" і навіть поцілувати свого власника. Усі дії ворон виконував по черзі. Схоже, що між птахом та господарем панує повне порозуміння.

Користувачі в мережі прокоментували побачене. Вони впевнені, що ворон – дуже розумний птах, переваги якого люди ще не встигли оцінити в повній мірі. "Ворони - недооцінені розумні птахи, які дуже добре знають людську природу", "Це неймовірно!" , "Чудеса.. Цей птах демонструє розум і терпіння, яким його навчив господар", "Це найрозумніший птах, який я коли-небудь бачив", "Молодець! Красень і розумник. Бережіть його", "Супер! Просто неймовірно" , "Круто, як ти це зробив?", "Ось вам наочний приклад того, якими розумними істотами є тварини", - написали люди.

"Вітаємо німецьке телебачення ZDF": Фільм про евакуацію мирних жителів з Мар'їнки отримав престижну відзнаку (відео)

середа, 24 квітень 2024, 21:15

Документальний фільм німецького режисера та журналіста Арндта Ґінцеля «Білий янгол – кінець Мар'їнки» отримав золоту нагороду та гран-прі телекінопремії New York Festival. Про це повідомила пресслужба МВС України, передають Патріоти України. Переможців...

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...