Приніс додому: На Дніпропетровщині внаслідок детонації боєприпасу загинув 12-річний хлопчик

На Дніпропетровщині внаслідок детонації касетного боєприпасу загинув 12-річний хлопчик. Про це у Telegram-каналі повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, передають Патріоти України.

"У Синельниківському районі 12-річний хлопчик знайшов боєприпас від касетного снаряду і приніс додому. Вибухівка здетонувала", - розповів він.

Голова ОВА наголосив, що це вже "шоста смерть в області через такі боєприпаси". Резніченко закликав людей не чіпати вибухівку, що лишається після ворожих атак.

"Побачили підозрілий предмет – кличте рятувальників або поліцію. Касетні боєприпаси підступні. Особливість цієї вибухівки у тому, що якийсь час після обстрілу вона лишається небезпечною", - додав він. Нагадаємо, що на сайті ДСНС запрацювала інтерактивна карта з місцями вибухонебезпечних предметів.

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...

Моторошна трагедія: У Житомирі сміттєвоз вбив чоловіка, який спав у сміттєвому баку

четвер, 18 квітень 2024, 7:24

У Житомирі чоловік загинув у кузові сміттєзбирального автомобіля. Попередньо, місцевий 46-річний житель заснув у контейнері для сміття, а потім потрапив під спеціальний прес разом із відходами, передають Патріоти України. Про це повідомили в Головному...