Все сталося 25 років тому: Принцеса Діана стала жертвою великого обману, її брат зробив заяву й наполягає на розслідуванні

Молодший брат принцеси Діани Чарльз Спенсер вимагає від корпорації BBC повторного розслідування того, як їхній журналіст Мартін Башир отримав згоду принцеси на інтерв'ю. Спенсер вважає, що Башир обманним шляхом примусив Леді Ді до розмови, яка відбулася 25 років тому, передають Патріоти України.

Так, у відомому інтерв'ю принцеса Діана вперше розповіла, що в її шлюбі з принцом Чарльзом є проблеми. Брат Леді Ді Чарльз Спенсер заявив, що Мартін Башир використовував підроблені банківські виписки. Вони нібито служили підтвердженням того, що помічникам принцеси платили за злив інформації про неї.

Крім того, Спенсер стверджує, що Башир намагався завоювати довіру Діани тим, що її нібито прослуховують служби безпеки. Також він зазначив, що в BBC про обманні методи журналіста знали та прикривали це.

Генеральний директор корпорації BBC Тім Деві підтвердив, що повторне розслідування проведуть і його умови оголосять найближчими днями: "BBC дуже серйозно ставиться до порушеного питання, і ми хочемо докопатися до істини. Ми в процесі проведення ретельного та всебічного розслідування", – сказав Деві.

Також відомо, що нині Мартін Башир є кореспондентом корпорації з релігійних питань, а зараз перебуває на лікарняному – він відновлюється після операції на серці через ускладнення, спричинені коронавірусом.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...