Принцеса Вельська має поводитись скромніше: Кейт Міддлтон потрапила у гучний скандал через ціну свого вбрання

Кейт Міддлтон потрапила у скандал через високу ціну свого вбрання, коли зверталась до громадян з проханням зробити грошові внески. Про те, скільки коштує блузка принцеси та як саме її критикують, розповідає видання The New York Post.

Пані Міддлтон розкритикували за появу на ВВС, а все тому, що принцеса звернулася до нації із проханням про пожертвування на користь дітей в люксовому вбранні.

У ролику невістка короля постала у дорогому образі. Стилісти зробили з її волосся красиві хвилі, візажисти були відповідальні за нейтральний макіяж з акцентом на її привабливість та натуральність.

Але проблема не в цьому, адже багатодітна мати одягла елегантну шовкову блузку від бренду Lisou Betty. Вартість цього вбрання складає близько 400 доларів. Після виходу відео, в мережі спалахнув скандал.


Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...