Принцесу грає чоловік: У Новосибірську написали донос на дитячий спектакль (фото)

У Новосибірську написали донос на дитячий спектакль «Принцеса і людожер». Принцесу там має грати чоловік. Про це повідомляє Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

Про донос каналу повідомила режисер постановки Поліна Кардимон. Скаржників обурив той факт, що принцесу у виставі 6+ гратиме «мужик із вусами». Повз такий кричущий факт чиновники місцевого мінкульту (куди скерували скаргу) пройти вже не могли. Постановку було вирішено негайно перевірити на «пропаганду ЛГБТ».

Цікаво, що взагалі у спектаклі немає жодної актриси: всього в ньому 4 актори – 2 головних та їхні клони, які виконують ролі всіляких персонажів і в тому числі принцеси.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...

На вихідні в Україні буде тепло та комфортно: Синоптики уточнили прогноз погоди на 11-12 травня

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:20

У найближчі вихідні в кількох областях України пройдуть незначні дощі, в деяких регіонах слід чекати заморозків на поверхні ґрунту, а в день на всій території країни буде помірно тепло, повідомляє Укргідрометцентр. . У суботу, 11 травня, на Чернігівщи...