Припиніть жити ілюзіями: Кличко жорстко звернувся до киян і пригрозив поверненням карантину (відео)

У вівторок, 12 травня, в перший день ослаблення карантинних обмежень мер Києва Віталій Кличко пригрозив киянам поверненням жорстких заходів карантину, якщо за тиждень ситуація із захворюваністю на коронавірус у столиці погіршиться. Таку заяву Кличко зробив під час традиційного онлайн брифінгу, передають Патріоти України.

Мер Києва нагадав, що в столиці збільшується кількість інфікованих коронавірусом і хворих, які перебувають у важкому стані.

"Саме тому я кожен раз звертаюся до всіх: припиніть жити в ілюзіях! Вірус не відступив. Небезпека реальна! І від усвідомлення кожного з нас, від дотримання правил, залежить подальший розвиток ситуації", - заявив мер столиці.

Кличко заявив, що побоюється нових спалахів захворювань на коронавірус. "Якщо за тиждень ситуація погіршиться, іншого виходу як повернутися до обмежень у нас немає", - попередив він.

Мер столиці під час брифінгу розповів також про відновлення роботи малого бізнесу в Києві: магазинів, кафе з літніми терасами, стоматологій, невеликих виробництв. За даними мерії, відновили роботу вже 27 продовольчих ринків.

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...