Природа помстилася: У РФ сарана атакувала місто, з якого злітали літаки, що бомбили Маріуполь (відео)

У Приморсько-Ахтарському районі Краснодарського краю навала сарани. У місцевій адміністрації кажуть, що через сприятливі умови кількість комах буде збільшуватися. Кадрами, на яких видно рій комах, діляться Жителі Краснодарського краю, передають Патріоти України.

Тим часом місцева влада говорить, що знищити шкідника цілком неможливо, бо осередок - на грядах у плавневій зоні, де обробку заборонено.

Влада пояснює, що через пересихання рік площа ділянок, де сарана почувається комфортно, збільшується, і тепер личинки відкладають там, де це раніше було неможливо.

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в соціальних мережах написав, що саранча атакувала місто в Приморсько-Ахтарському районі, з аеродрому якого щодня злітають літаки, що бобмлять Донецьку область.

"Саме звідси були літаки, що скинули бомби на наш Драмтеатр та пологовий будинок. Так от, прямо зараз це кляте місто під атакою бойової української сарани. Просто навала, з якою нічого не можуть вдіяти. Сама природа мститься за Маріуполь", - стверджує Андрющенко.

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...