"Прислуговувала" ворогам: Гувернанткою у доньки Пєскова в Парижі працювала жінка з України

Одіозній Єлизаветі Пєсковій - доньці Дмитра Пєскова - до запровадження санкцій у Росії не сиділося. Дівчина обирала комфортне життя у Парижі, передають Патріоти України.

Ще 2 роки тому нардеп Олексій Гончаренко показав елітну квартиру Пєскової у Парижі. Тоді політик прийшов до будинку на проспекті Віктора Гюго. Двері йому відчинила жінка, яка назвалася родичкою сім'ї речника Володимира Путіна. Однак вочевидь вона була гувернанткою або займалася хатніми справами.

Згодом у "героїні" відео жителі села Самбірського району на Львівщині упізнали місцеву мешканку Ілону. "Побоюємося, щоб вона не допомагала Росії в агресії проти України. Адже вона працювала, а може, й досі працює у Пєскових", – захвилювалися люди.

Наразі інформацію перевіряють спецслужби. Тим часом Гончаренко заявив, що це – справді українка. І її справді звуть Ілона. Політик додав: "працювати на сім'ю Пєскових – це працювати проти України".

Росія продовжує знищувати українські міста та вбивати українців. Станом на 26 березня внаслідок нелюдських дій окупантів загинули вже 136 дітей. Тим часом Єлизавета Пєскова скаржиться, бо через санкції не може подорожувати.

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...