Пристрасті як у латиноамериканських серіалах: Поліцейський вбивав жінок, а тіла закопував біля власного будинку

Тіла щонайменше восьми осіб знайшли в могилі в садку колишнього поліцейського Уго Ернесто Осоріо Чавеса в Сальвадорі, повідомляють Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

51-річний Уго Ернесто Осоріо Чавес був затриманий в місті Чалчуапа в цьому місяці за вбивство 57-річної жінки та її 26-річної дочки. Колишній коп зізнався у вбивстві. Але коли бригади судово-медичних експертів обшукали його будинок приблизно за 78 км від столиці країни Сан-Сальвадора, то виявили як мінімум сім ям з тілами, деякі з яких, можливо, були поховані ще два роки тому.

У п'ятницю прокурор Макс Муньос заявив, що з однієї з могил вилучили вісім тіл. Для встановлення особи жертв проведуть тести ДНК.

Як повідомляється, у могилах може бути більше тіл, більшість з них, як вважається, належать жінкам або дівчатам. На ексгумацію всіх тіл може піти місяць.

Поліція вважає, що це відкриття розкриває таємну мережу вбивць, що діє більше десяти років. Ще 10 осіб були звинувачені у вбивстві дев'яти жінок в імовірно пов'язаних вбивствах, а також в чотирьох інших вбивствах жертв, тіла яких були виявлені в тому ж будинку.

Маурісіо Арріаса, глава національної поліції Сальвадора, сказав, що Осоріо був відсторонений від служби 15 років тому – після того, як його визнали винним в зґвалтуванні жінки, а також у незаконному сексі з неповнолітньою, злочини, за які він в підсумку був засуджений до п'яти років позбавлення волі.

BBC зазначає, що в Сальвадорі один з найвищих показників вбивств жінок або дівчаток в Латинській Америці за ознакою статі.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...