"Притягує" рак! Названо найнебезпечнішу групу крові

Люди з четвертою негативною групою крові значно частіше за інших страждають від онкологічних захворювань. До такого висновку прийшли вчені Гарвардського університету після низки масових досліджень, повідомляють Патріоти України.

Вони довели, що AB (IV) Rh з негативним резусом є найнебезпечнішою групою крові. Володарів цієї групи на нашій планеті всього 8%. За словами вчених, у таких людей рідко бувають діти, а якщо вони і народжуються, то лише одностатеві. Жінки з четвертою негативною групою більш схильні до ракових захворювань.

Схоже дослідження провели і вчені Університету Вермонта. Вони встановили, що у власників групи крові AB (IV) Rh- частіше фіксуються проблеми з мисленням і пам'яттю, зміна мозку, підвищений ризик розвитку недоумства, інсультів і деменції. У них знижений імунітет і вони здатні вбирати, як губка, різні хвороби.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...