Притула розповів, як Нікітюк ледь не потонула на зйомках шоу (фото)

Телеведуча Леся Нікітюк ледь не потонула на зйомках десятого сезону програми "Хто зверху?",передають Патріоти України.

Як розповів одному з українських таблоїдів ведучий шоу та кандидат у мери Києва Сергій Притула, у фіналі батлу був конкурс, де вони з Нікітюк у величезних костюмах з поролону мали впасти у басейн, щоб набрати якнайбільше води для своєї команди, пише пресслужба Нового каналу.

"На жаль, наші технічні служби і художники по костюмах зробили їх (костюми. – Ред.) надто об’ємними. Я ще зміг набрати води, встати і дійти до ванни. А ось Леся Іванівна зашпорталася, впала у басейн з водою і сповзла у тому костюмі, повному води. В якийсь момент я крикнув хлопцям, щоб йшли рятувати Лесю, дуже переживав, що вона може просто задихнутися, адже лежала обличчям у мокрий поролон", – поділився Притула.

Нікітюк зізналася, що така історія трапилася з нею не вперше. В одному з минулих сезонів у такому ж конкурсі її теж ледь не втопили.

"На зйомках десятого сезону я відразу попередила учасниць своєї команди, що мене потрібно тільки занурити, а не повністю вмочити у воду. Але вони вирішили зробити по-своєму", – жартома додала ведуча.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...