Притула зізнався, що спілкувався з відомим українським коміком, який підтримав російську агресію

Український шоумен та волонтер Сергій Притула розповів про ексколегу за шоу "Файна Юкрайна" Андрія Молочного, який перейшов працювати на російське телебачення та підтримав війну. Про це Притула сказав в інтервʼю, передають Патріоти України.

Український телеведучий Сергій Притула, який створював скетч-шоу "Файна Юкрайна", що виходило з вересня 2008 року до грудня 2010 року, пригадав, як співпрацював з Андрієм Молочним. Уродженець Житомирщини у 2006 році став одним із ініціаторів створення української версії популярного в Росії стендап-шоу "Comedy Club". Згодом Молочний перебрався до Москви, де живе і працює нині.

Сергій Притула зізнався, що працювати з Молочним було комфортно. "Працювалося напрочуд добре. Людина, вочевидь, мала і талант, і хороше почуття гумору, відзначалася хорошою працездатністю. Але за межами знімального майданчика це була дещо інша історія", - пригадав Притула.

Шоумен поділився, що припинив спілкування з Молочним, який влаштувався на російське телебачення. Їхні шляхи розійшлись у 2010 році, коли завершились зйомки шоу "Файна Юкрайна". "Потім були різні історії, коли Андрій почав писати різну ахінею про фашистів на вулицях Києва. З цього можна було б посміятися, якби не одне але – це публічна людина, яка має впізнаваність і прихильників. І ця риторика у такі важкі для держави часи, це було жахливо", – зауважив Сергій.

Вони не спілкувались протягом 11 років, а пару місяців тому Сергій Притула та Андрій Молочний переписувались. Тоді Молочний заявив, що в нього були певні проблеми через вірш Притули, в якому український ведучий жартома заявив, що герої "Файна Юкрайна" "Марічка і Андрій розвелися".

"Мені здається, людина досі не усвідомила, що проблеми в її житті не тому, що я якісь вірші писав, а тому, що в такому віці вже давно варто було б зрозуміти, де світле, а де темне, і хто агресор. Живучи в Україні, не мати проукраїнської позиції, – це в голові не вкладається. Але кожен сам обирає свій шлях", - додав Притула.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...