"Приват" звинуватили в незвичайній крадіжці грошей з картки іноземного банку

Клієнт іноземного банку заявив, що позбувся грошей при спробі зняти їх з картки в банкоматі "ПриватБанку". Про це він написав на сайті "Мінфін", передають Патріоти України.

За його словами, інцидент стався 4 січня в банкоматі, розташованому в одному з магазинів Кривого Рогу. "Знімав із зарубіжної банківської карти. У той момент, коли банкомат вже повинен був видати готівку, він чомусь вимкнувся і виплюнув карту. Через хвилин 5 включився і почав працювати у звичайному режимі. Готівку так мені і не повернув. Списання грошей із зарубіжної карти відбулося!", - пише чоловік.

У службі підтримки "Привату" йому сказали, що банк, який видав карту, повинен подати заяву про списання коштів до "ПриватБанку". "Через свята поганий зв'язок із закордонним банком. Думаю що такі ситуації відбуватися не повинні!", - додав він.

Представник "Привату" у відповідному коментарі вибачився за незручності, заявивши, що банк постійно проводить модернізацію та обслуговування обладнання для уникнення подібних ситуацій. "У разі неуспішної операції, якщо кошти списані з карти, потрібно звернутися на підтримку банку, що випустив карту, для формування заявки на повернення", - зазначили в "ПриватБанку".

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...