ПриватБанк почав виплачувати пенсіонерам по 20 тис. грн: Хто може отримати гроші

ПриватБанк почав виплачувати українським пенсіонерам додатково по 20 тисяч гривень до пенсії. Виплати продовжаться до 15 травня включно. Про це повідомили у прес-службі фінустанови, передають Патріоти України

Гроші виплачуються у рамках акції "Даримо 20 000 до пенсії". Учасниками акції можуть стати громадяни, які одержують військову пенсію через ПриватБанк. Участь автоматична. ПриватБанк рандомно обирає тих клієнтів, які беруть участь у розіграші.

Перший свій виграш від ПриватБанку отримав військовий пенсіонер Державної прикордонної служби з міста Могилів-Подільський Вінницької області Юрій Мазур.

За словами чоловіка, отримавши звістку про виграш по телефону, він спочатку не повірив і відповів, що помилилися номером і навіть вимкнув телефон.

Юрій Мазур давно оплачує всі комунальні послуги через ПриватБанк, а нещодавно перевів отримання пенсії до ПриватБанку.

"Я вдячний нагоді, тому що ці гроші зараз дуже доречні, – каже Юрій. – Вже рік брат моєї дружини на війні і я на власному досвіді знаю, як воно там, бо сам учасник бойових дій. У мене багато друзів там лишилось, тому половина суми піде на допомогу нашим військовим, а половина на сім'ю", – прокоментував пенсіонер свій виграш.

У ПриватБанку повідомили, що попереду ще два 2 розіграші. А це означає, що ще два пенсіонери чи пенсіонерки зможуть отримати додатково до своєї пенсії 20 тисяч гривень.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...