"ПриватБанк" телефонує з погрозами клієнтам, які взяли іпотеку на житло - люди шоковані

Державний ПриватБанк видає своїм клієнтам іпотеку на купівлю житла, проте навіть за своєчасного внесення внесків та виплати страховки є можливість виявитися боржником, зазначають Патріоти України.

На сайті Мінфін мешканка Чернігова, яка зареєструвалася на порталі під ніком "Marine1986", повідомила, що їй дзвонять співробітники ПриватБанку із погрозами. При цьому жінка всі внески та страховку сплачує вчасно.

"Взяла іпотеку на житло в Приват Банку. Рік платила вчасно, страховка сплачена вчасно. Перевірено співробітниками банку, є квитанції на руках. Прострочок немає. Але зараз світиться борг, знімають гроші з картки, дзвонять співробітники банку з погрозами. ТРИ рази подавали". завку про перегляд та перерахунок, але ніхто так і не передзвонив, проблема не наважилася. Куди далі йти? Скарга на гарячу лінію теж не прийнята", - розповіла клієнтка ПриватБанку.

Служба підтримки ПриватБанку відреагувала на скаргу "Marine1986". Жінці пообіцяли у всьому розібратися та додатково повідомити її про результати проведеної перевірки.

Співзасновник "Культурного десанту" пояснив, чому відмовив Лободі і Потапу у виступі на передовій

неділя, 28 квітень 2024, 20:06

Співак, музичний продюсер і співзасновник Культурного десанту Олександр Чемеров на проєкті Муз_Тренд розповів, що не вірить у щирі наміри Лободи і Потапа і тому ці артисти не виступають на передовій перед захисниками України, передають Патріоти України...

"Нас фінансує... Пенсійний фонд": Як військовий "Дід" веде чоловіків 60+ нищити окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:55

Проти армії Російської Федерації ведуть "неофіційну" війну українські дідусі, яких об'єднав у ротно-тактичну групу 67-річний Олександр Таран - по-фронтовому "Дід". Йдеться про бійців, що не входять до складу Збройних сил України через літній вік. Однак...