"ПриватБанк" відреагував на заяву знаменитого українського футболіста про зникнення готівки з комірки

У ПриватБанку відреагували на заяву екс-футболіста, а нині тренера молодіжної збірної України Руслана Ротаня, який напередодні розповів, що з його комірки у фінустанові зникли гроші. Сталося це, за словами відомого спортсмена, після обшуку, який влаштували співробітники Державної фіскальної служби.

Представники ж банку стверджують, що заява Руслана Ротаня про зникнення грошей в ПриватБанку - фейк.

"ПриватБанк працює виключно в рамках чинного законодавства, і виконав постанову суду про проведення слідчих дій відносно сейфової скриньки, при цьому, в постанові суду не були вказані дані власника, а тільки номер скриньки депозитарію банку", - повідомили Styler у прес-службі фінансової установи.

Слідчі дії проходили ще 17 вересня відповідно до процесуальних норм, на період проведення дій відділення було оточено силовиками і не обслуговувало клієнтів.

"Відкриття сейфової скриньки проводилося з веденням відеозапису, із складенням опису вмісту, більш того - у скриньці знаходився листок обліку приходу і витрати грошей, і залишок у ній збігався з тим, що було вилучено і внесено до опису правоохоронцями", - додали у ПриватБанку.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...