"Приватна власність": Українці шоковані парковкою біля метро "Палац спорту" у Києві (фото)

Від метро «Палац спорту» до ТЦ Гулівер частину загальної території позначили як «приватну власність» та почали загороджувати. Про це у соцмережах написала синоптикиня Наталя Діденко, яка була шокована такими змінами у центрі міста, передають Патріоти України.

На світлинах помітно, як від виходу з метро до торгового центру витягнулася широка смуга, поділена на прямокутники. Виділені місця схожі на приватну парковку. Натомість, пішохідного місця для людей залишили зовсім мало.

«Від метро «Палац спорту», ось прямо з виходу, до ТЦ Гулівер витягнулася широка смуга, поділена на прямокутнички. На ділянці загального міського користування. Бо ж місце прямо біля метро – хіба не має бути для усіх?», – запитує синоптикиня.

Діденко цікавиться, невже у Києві стало можливим «купити прямо в центрі міста особистий прямокутничок землі і застовбити його»? Кияни у коментарях під дописом теж виразили обурення такою ситуацією. Вони вважають такі зміни незаконними.

Мобілізація українців з 25 років: ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України

четвер, 16 травень 2024, 17:55

Зниження призовного віку із 27 до 25 років збільшить особовий склад Збройних сил України приблизно на 100 тисяч військовослужбовців. Про це йдеться у статті "Української правди" "Старим тут місце. Як ЗСУ стали армією 40+ і чи вплине зниження мобілізаці...

Оновлення даних військовозобов’язаних під питанням? Уряд не надав ЦНАПам доступу до необхідних систем

четвер, 16 травень 2024, 17:44

Закон про мобілізацію передбачає, що частина відповідальності за оновлення даних військовозобов'язаних ляже на Центри надання адміністративних послуг. Однак уряд досі не надав ЦНАПам доступу до необхідних систем. Про це в коментарі LIGA.net повідомив с...