Привезли на цвинтар: Маршрутника покарали за відмову безкоштовно везти дітей загиблого АТОвця (фото)

Водія, який скоїв негідний вчинок, звільнили та змусили публічно вибачитися перед родиною загиблого Дмитра Пожарського.

Маршрутника відвезли на кладовище. Фото: соцмережі.

В Умані водій маршрутки вигнав з автобуса дітей загиблого українського солдата Дмитра Пожарського, за що його показово покарали. Про кричущий інцидент, що стався 7 лютого, розповіли в прес-службі Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в Facebook, передають Патріоти України.

Діти загиблого АТОвця показали чоловіку посвідчення, які гарантують безкоштовний проїзд в маршрутці. Проте водій не захотів їх везти і вигнав з автобуса, а пасажири навіть не заступилися за неповнолітніх.

В результаті уманські свободівці знайшли перевізника та пояснили ситуацію. Водія, який скоїв негідний вчинок, звільнили та змусили публічно вибачитися перед родиною Пожарського біля його могили на цвинтарі.

"Ситуація, яка відбулася, ганебна. Хамство водія до дітей є негідною поведінкою як професіонала, так і взагалі людини. Мені дуже прикро, що люди досі не розуміють ціну мирного життя. Це вже не перший випадок такого відношення водіїв до родин загиблих у російсько-українській війні. Але ми не дозволимо таку поведінку. Нехай це стане уроком для всіх водіїв", – підкреслив депутат від ВО "Свобода" Сергій Яремчук.

У мережі жорстко відреагували на інцидент в Умані. Користувачі прийшли до висновку, що така людина нічого не зрозуміє, проте подякували тим, хто втрутився, за небайдужість. "Дякую за небайдужість! Прикро за людей у маршрутці", "Якщо є документи, то якого дідька треба було йому", "Побільше таких покарань", – відреагували користувачі.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...