Привезли з іншої області: Журналіст показав підозрілих "жителів Нових Санжар"

Серед протестувальників було багато молодих хлопців спортивної статури і в спортивному одязі.

У Нові Санжари Полтавської області людей для протесту проти евакуйованих з Китаю співгромадян привозили на автомобілях з іншої області. Про це повідомляє журналіст Андрій Цаплієнко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

«Мета досягнута. Нам соромно за країну, нам огидно від поведінки співгромадян, люди розчаровані й пригнічені. Україна дискредитована. Ворог потирає руки», – пише він.

Журналіст опублікував фото учасників протесту – молодих хлопців спортивної статури і в спортивному одязі.

«На фото “протестувальники” чисто жителі Санжар, яких привезли на трьох машинах з номерами з іншої області», – додав журналіст.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...