Привезли з України: У Франції продали унікальний Rolls-Royce (фото)

У Парижі на аукціоні Bonhams продали унікальний Rolls-Royce Silver Cloud III Drophead Coupe 1966 року. Автомобіль привезли до Франції з України, інформують Патріоти України.

Всього виготовлено чи 42 (за іншими даними 52) Rolls-Royce Silver Cloud III Drophead Coupe із кузовом кабріолет від ательє H.J. Mulliner Park Ward. Дизайн авто вийшов досить екстравагантним.

Особливо звертають на себе увагу задні плавники в американському стилі та нетипові фари, за які машина отримала прізвисько Chinese Eye («Китайське око»).

Кабріолет Rolls-Royce Silver Cloud III обладнано 6,2-літровим 220-сильним V8 на 220 к. с. та 3-ступінчастою автоматичною КПП. Його салон оздоблено шкірою та деревом, а також встановлено кондиціонер.



Екснардеп Лещенко знайшов пояснення, чому має право розважатися в нічних клубах Києва (відео)

четвер, 16 травень 2024, 14:00

Радник голови Офісу президента Сергій Лещенко вважає, що має право грати в столичних нічних клубах з тієї причини, що держсекретар США Блінкен грав на гітарі під час візиту до Києва, передають Патріоти України. «Ви знаєте, я йому вдячний, тому що тепер...

Моторошна ранкова знахідка: На Тернопільщині чоловік виявив на своєму подвір’ї тіло 43-річного сусіда (фото)

четвер, 16 травень 2024, 13:50

Житель Теребовлі, що на Тернопільщині, на подвір’ї виявив тіло сусіда. На померлому були численні тілесні ушкодження. Чоловік викликав поліцію і бригаду швидкої. Про це повідомили у поліції Тернопільської області, передають Патріоти України. Так, за ін...