Прив'язала і поїхала геть: У київському парку знайшли собаку, якого залишила його власниця - поруч була записка

У столичному парку жінка покинула собаку та сповістила запискою, що поїхала до Польщі та не повернеться по нього. Про інцидент у Facebook повідомила киянка Марина Ляпіна, зазначають Патріоти України.
В одному зі столичних парків помітили покинутого пса. Собаку залишили прив'язаним до лавки з іграшкою та запискою наступного змісту: "Джек хороший квартирний сторож. Я одинока і їду в Польщу на заробітки тому мушу його оставить".
За словами Ляпіної, пес чекав на господарку і не намагався втекти з місця попри сніг і дощ. Коли очевидці спробували відв'язати його, Джек побіг убік, де, мабуть, раніше мешкав. Собаку забрали до клініки, тепер йому загрожує попадання до притулку. Волонтери намагаються знайти Джеку нових господарів.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...