Прив'язали і не давали їсти: На Дніпропетровщині розгорівся гучний скандал у лікарні через знущання над пацієнтом (відео)

Після операції медики прив'язали пацієнта до ліжка і не давали йому їжу і воду. Подія сталась у Широківській районній лікарні Дніпропетровської області. Інший пацієнт помітив прив'язаного чоловіка та зняв на відео. Лікарі заявили, що діяли за інструкцією, передають Патріоти України.

Прив'язаний пацієнт мав операцію на колінному суглобі. Його звати Денис. Він перебуває у Стародобровольскому психоневрологічному інтернаті. Там його вважають спокійною людиною. Він ніколи не намагався зашкодити собі чи іншим.

Один з пацієнтів лікарні звинуватив Дениса в крадіжці шматка хліба. Керівник Широківської районної лікарні Олександр Рак заявив, що чоловіка прив'язали до ліжка адже він психічно неврівноважений. За його словами, у Дениса розумова відсталість і згідно з протоколом МОЗ його зафіксували, щоб він не заподіяв шкоди. Юристи сумніваються в законності дій лікарів. Прив'язувати хворого необхідно тільки в тих випадку, коли він стає небезпечним. Правоохоронці з'ясовують всі деталі події.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...