“Привіт, я до вас. Можна?”: У столичному зоопарку народилося жирафеня (фото)

До недавнього часу в зоопарку “12 місяців” проживало два жирафа: Марі і Микола Степанович. Як назвали новонародженого малюка, поки не повідомляли.

У Київському зоопарку народилося дитинча жирафа, передають Патріоти України з посиланням на пост у Фейсбуці директора зоопарку “12 місяців” Михайла Пінчука.

Повідомляється, що 4 листопада в Київському зоопарку “12 місяців” народилося дитинча жирафа. Власник зоопарку Михайло Пінчук опублікував фотографію новонародженої тварини.

На фотографії можна побачити новонародженого дитинча жирафа, який лежить в соломі посеред вольєра. На задньому плані можна помітити і його маму. “Привіт, я до вас. Можна?”- підписав публікацію Михайло Пінчук.

Користувачі мережі не змогли пройти повз таку новину і привітали зоопарк із поповненням у коментарях. Варто зазначити, що до недавнього часу в зоопарку “12 місяців” проживало два жирафа: Марі і Микола Степанович. Як назвали новонародженого малюка, поки не повідомляли.

Е-кабінет військовозобов’язаного в Україні: Як його зареєструвати та чи замінить він похід до ТЦК

неділя, 19 травень 2024, 9:05

У суботу, 18 травня, в Україні почав почати працювати електронний кабінет військовозобов’язаного. Він є одним із нововведень, прописаних у нещодавно прийнятому законі про мобілізацію. Юрист компанії MORIS Ростислав Соботник розповів УП, як працюватиме ...

Варто знати: На які пільги можуть розраховувати дружини та діти учасників бойових дій та як їх оформити

неділя, 19 травень 2024, 8:39

В Україні родини військовослужбовців, які мають статус УБД, мають право на отримання пільг. Так, члени родини військового можуть отримати наступні пільги на комуналку:. • 75% знижка на газ, електроенергію та інші комунальні послуги (для інвалідів знижк...