"Привіт, Марічко!": У головнокомандувача ЗСУ та голови Чернігівської ОДА народилася дитина (фото)

Про те, що 53-річний Руслан Хомчак одружився із 29-річною головою Чернігівської ОДА, стало відомо в жовтні 2020-го. Пара нібито зустрічалася всього пів року.

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Ганна Коваленко, дружина головнокомандувача ЗСУ генерал-полковника Руслана Хомчака, народила дівчинку. Про це жінка повідомила в понеділок, 11 січня, на своїй Facebook-сторінці, інформують Патріоти України.

Коваленко також оприлюднила перше фото з дочкою й назвала її ім'я – Марія. "Марія Русланівна Хомчак сьогодні з'явилася на світ. Ми щасливі", – написала дружина головнокомандувача.

Джерела журналістів повідомили, що очільниця Чернігівської ОДА планує піти в декретну відпустку лише на місяць. У цей час її обов'язки, ймовірно, буде виконувати Олександр Савченко, заступник Коваленко.

Нагадаємо, про те, що 53-річний Хомчак одружився із 29-річною головою Чернігівської ОДА, стало відомо в жовтні 2020-го. Пара нібито зустрічалася всього пів року. Головнокомандувач ЗСУ був раніше одруженим і розлучився в 1993 році, для Коваленко цей шлюб став першим.

Що відомо про Ганну Коваленко
  • Жінка є главою всеукраїнської ГО "39-та жіноча сотня Самооборони Майдану", координаторкою ГО "Антикорупційний рух України".
  • Вона була консультанткою при комітеті Верховної Ради з питань безпеки і оборони, а також радницею трьох міністрів оборони і міністра інформаційної політики Юрія Стеця у 2014-2015 роках.
  • У 2019-му була обрана народною депутаткою від "Слуги народу".
  • 10 вересня 2019 року достроково склала повноваження з огляду на призначення її заступницею глави Офісу президента.
  • У квітні 2020 року Коваленко призначили заступницею міністра розвитку громад і територій.

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...