"Привіт, народе, я у Києві": Джонсон записав ролик в Україні про російську загрозу

Прем'єр Британії Борис Джонсон записав короткий ролик з Києва, де 1 лютого відбулась зустріч глави британського уряду з українським президентом Володимиром Зеленським. Відео з’явилось на сторінці політика у Twitter 2 лютого, зазначають Патріоти України.

Протягом 1,3 хвилини Джонсон розповідає британцям про загрозу повномасштабного нападу Росії на Україну, мужніх українських військових і кроки уряду Британії щодо стримування дій Кремля.

"Кордонам України загрожують близько 125 000 російських військових, і існує цілком реальна перспектива швидкого та раптового нападу, вторгнення на ще більшу українську територію, ніж це сталося у 2014 році", - підкреслив політик.

Джонсон підкреслив, що дуже важливо, щоби Путін не зробив зараз катастрофічної помилки. "Звичайно, ми працюємо разом із нашими друзями та партнерами, щоб забезпечити дуже, дуже потужний пакет економічних санкцій, які будуть запроваджені одразу, як тільки чобіт першого російського солдата ступить на чергову частину суверенної території України", - сказав глава уряду Британії.

Джонсон наголосив, що Лондон продовжує сподіватися у дипломатичне врегулювання кризи на російсько-українському прикордонні, висловивши підтримку українському народу, незалежності і територіальній цілісності України.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...