Привіт від "русского мира": У центрі Києва торгують матрьошками із Зеленським (фото)

Дотепники заявили, що мала би бути велика матрьошка з Коломойським, у ній Богдан, потім – Дубинський, а в ньому вже Зе.

На Андріївському узвозі в столиці продають "цікаві" сувеніри: матрьошки з зображенням президента України Володимира Зеленського. Про це написав у Facebook фотограф і журналіст Олександр Заклецький, публікуючи відповідне фото, передають Патріоти України.

"Привіт від русскава міра! На Андріївському узвозі з'явилися матрьошки із Зе. Я ні на що не натякаю, але якось симптоматично, нє?", - підписав він знімок. Так, на знімку серед безлічі дерев'яних фігурок можна побачити одну із зображенням усміхненого президента України.

Під зображенням з’явилися кумедні коментарі. "Там мала би бути велика матрьошка з Коломойським, у ній Богдан, потім – Дубинський, а в ньому вже Зе)", "всередині має бути маленький янукович", "Ошань аригинальна. Народна кацапська цяцька", "Дуже органічно виглядає", - пишуть коментатори.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...