Привів прямісінько до своїх власників: На українсько-молдовському кордоні знайшли "спиртопровід" (відео)

На українсько-молдовському кордоні виявили нелегальний "спиртопровід", який проходив під водосховищем та вів до приватного будинку в Одеській області. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України, передають Патріоти України.

Правоохоронці виявили на мілині Кучурганського водосховища трубопровід, який пролягав від державного кордону під водою та під землею і виходив до приватного домоволодіння в с. Павлівка Роздільнянською району Одеської області. Його загальна протяжність - 2 кілометри.

За даними прикордонників, ймовірно цей трубопровід планували використовувати контрабандисти для нелегального переправлення спирту. Під час перевірки приватного будинку правоохоронці виявили дві порожні ємності об'ємом по 2000 л. кожна для можливого зберігання незаконно переправленої рідини. Незаконний трубопровід демонтували. Триває слідство.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...