"Привиделся дьявол": У Росії озбоєний чоловік ввірвався у дитсадок і зарізав 6-річного хлопчика (фото, відео)

У дитячому садку в російському місті Нар'ян-Мар (Ненецький автономний округ) озброєний ножем чоловік убив шестирічного хлопчика, передають Патріоти України.

Чоловік прийшов в дитячий садок "Сказка" в місті Нар'ян-Мар під час тихої години. Охорона пропустила його, оскільки прийняла за батька одного з дітей. Несподівано той дістав ніж і вдарив в шию сплячу дитину. Хлопчик помер від втрати крові, а злочинця вдалося затримати.

Як стало відомо, жертвою злочинця став 6-річний Кирило Савенков, в мережі з'явилися його фотографії разом з батьком. Глава родини дізнався про трагедію, що сталася в дитячому садку, від дружини. Зараз він перебуває в шоковому стані, стверджує, що вбивцю ніколи раніше не знав.

"Взагалі я не знаю його, я навіть його не бачив, ні прізвища, ні імені не знаю", - прокоментував він журналістам.

Затриманим виявився 36-річний місцевий житель Денис Поздєєв. Він перебував на обліку у нарколога через алкоголізм, в момент скоєння вбивства був у стані сп'яніння.

За інформацією місцевих ЗМІ, Поздеєв заявив, що вбити дитину йому наказали голоси в голові: за це вони нібито обіцяли йому вічне життя.

Крім кримінальної справи, порушеної за фактом вбивства малолітнього, розслідується також недбалість співробітників і охорони дитячого садка.

У мережі з'явилося повне відео з камер спостереження, на якому вбивця Денис Поздєєв заходить з ножем в дитсадок в місті Нарьян-Мар (Ненецький автономний округ РФ).

Охоронці відкрили вбивці двері, після чого він зайшов в приміщення з дітьми і вдарив в шию сплячого хлопчика. Дитина померла від втрати крові, а злочинця вдалося затримати. На записі Поздєєв c ножем в рукаві заходить в садок, піднімається на другий поверх і проходить через весь коридор в одну з груп, де спали діти.

Також в мережі з'явилося відео із затриманим, на якому він розповідає про свій вчинок. Відомо, що охоронець дитячого садка дистанційно відкрив двері сторонній людині. У соцмережах пишуть, що з охороною були проблеми.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...