"Мене підняли...": Призерка чемпіонату Європи неочікувано впала на фінішній прямій (відео)

Лідер збірної України Катерина Карпюк, яка на національних змаганнях представляє Запорізьку область, прокоментувала раптове падіння у вирішальному забігу під час чемпіонату країни з легкої атлетики, передають Патріоти України.

На фінішній дистанції досвідчена спортсменка не втрималась на ногах та впала за декілька метрів до перемоги в забігу. «Реально стало в голові темно, ніг ніби немає, і я впала. Лежу і думаю: „Я ж впала не після фінішу, мені ще треба фінішнути! Чи вже вставати, чи ще можна полежати?“. Я почала вставати, мене Таня Мельник підняла, і я фінішувала», — прокоментувала своє падіння Карпюк.

Зазначимо, що перемогу в змаганнях на 400 метрів у підсумку здобула 22-річна Тетяна Харащук, яка успішно скористалась падінням конкурентки. Друге місце виборола Тетяна Мельник — 54,78. Бронза у Тетяни Безкровної - 56,71.

Нагадаємо, що 28-річна Катерина Карпюк є бронзовою призеркою чемпіонату Європи серед молоді, чемпіонкою Універсіади, багаторазова чемпіонка та призерка національних першостей у спринтерських дисциплінах, а також вона рекордсменка України з естафетного бігу 4×400 метрів у приміщеннях.


Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...