Пшонка був би у захваті: У Донецьку продають квартиру за $72 тисячі (фото)

У соціальних мережах жителі ОРДО зазначають, що в непідконтрольному Україні Донецьку зійшлися дві реальності - одна військова, інша альтернативна. Користувачі дивуються, що незважаючи на тривалі військові дії і складну економічну ситуацію в ОРДО все ще зустрічаються захмарні ціни на нерухомість, передають Патріоти України.
Так, автор поста опублікував фото квартири і зазначив, що її продають за $ 72 тис. (5 202 720 рублів). При цьому повідомляється, що до війни ця квартира коштувала $ 200к. Також користувач додає:

«За эти деньги можно купить неплохую квартиру в соседнем мирном Ростове-на-Дону. Причем в центре. Интересно, что по официальным данным среднемесячная заработная плата в ДНР составила 15 480 руб».


"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...