Пшонка би схвалив: Епатажна українська ведуча показала свій розкішний пентхаус з люстрою за 6 тисяч доларів

Світлана Вольнова проживає в пентхаусі в самому центрі Києва, який вона придбала у 2000 році за 100 тисяч доларів.

Українська ведуча, актриса і світська левиця Світлана Вольнова провела екскурсію по своїй квартирі і розповіла про її вартість. Також вона показала, в яких умовах живе і поділилася подробицями з особистого життя, повідомляють Патріоти України.

Так, зірка проживає в пентхаусі в самому центрі Києва, який вона придбала у 2000 році за 100 тисяч доларів. "Квартиру купила в 2000 році. У той час вона коштувала 100 тисяч, це було недорого. Через рік ціни зросли в багато разів. Але на ремонт я витратила в три рази більше. Тоді я пішла від чоловіка, у мене не було житла. Мені запропонував мій американський друг приїхати до нього. Я сказала: "Мій дорогий, я хочу, щоб у мене було житло. Тут залишається моя дочка, у мене обов'язково має бути своє маленьке гарненьке гніздечко". Маленьке гарненьке гніздечко знайшлося", – розповідає Вольнова.

Любов Світлани з мільйонером тривала вісім років.

Також блондинка показала найцікавіші куточки квартири: власний зал слави, в якому зберігаються подарунки друзів і шанувальників, дзеркальний гостьовий туалет, шикарний вид з вікна на центр Києва, наряд одного з улюблених дизайнерів, кухню.

До слова, Вольнова не тільки продемонструвала, що знаходиться на її кухні, але і показала вміст холодильника. "У холодильнику завжди повинен бути салат, ягоди, моцарелла, персики і помідори. І, звичайно, маски для обличчя", – повідомила Світлана.

Ще один секрет знаменитості – "Китайська коробочка" для здійснення бажань. "Це китайська коробочка, куди я пишу листи своєму Ангелу-хранителю. Коли це бажання виповнюється, я спалюю папірець", – зазначила зірка.

А головний арт-об'єкт житла – люстра, вартістю 6 тисяч доларів. За словами Вольнової, про таку вона мріяла з п'яти років. "Я весь час хотіла таку люстру. Коли я сиділа в п'ять років в театрі і дивилася, як спускається люстра, запалюється світло і починається вистава... І я вирішила, що у мене вдома обов'язково буде така", – пояснила світська левиця.


Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...