Пшонка би схвалив: Комаров показав зсередини золотий VIP-вагон "Укрзалізниці" (фото)

Популярний телеведучий Дмитро Комаров у своїй програмі "Мандруй Україною" показав, як виглядає елітний золотий вагон потяга "Укрзалізниці" зсередини. Квиток (видається одразу з 1 по 12 місце) на таку люксову подорож коштує недешево – 24 тисячі гривень із Києва до Одеси. Фрагмент телепрограми був опублікований на YouTube-каналі "Світ навиворіт", інформують Патріоти України.

Коли журналіст уперше зайшов до розкішної їдальні VIP-вагону, він не зміг стримати емоцій. "Охо-хо, оце так! Друзі, подивіться! Ви тільки оцініть усе це!" – вигукнув чоловік.

Вагон справді золотий, оскільки цей колір разом із позолотою повсюди використовується у його оформленні.

У першій кімнаті (через розмах саме так хочеться називати відділення вагона) встановлений величезний дерев'яний стіл із білою скатертиною, м'які дивани та крісла, канделябри, а на вікнах – фіранки.

"Стиль звичайно, специфічний, але про смаки не сперечаються", – пожартував закадровий голос програми.

Комаров зазначив, що в нього виникло відчуття, ніби він потрапив не до "Східного експресу" (з яким ведучий порівнював золотий вагон), а до французького палацу Версаль.

Комаров запитав у провідниці, чи потрібно здавати постіль пасажирам, які подорожують у VIP-вагоні. Та відповіла, що ні. Ведучий зазначив, що в "номері" не вистачає лише халатів і капців, як у готелях, хоча прибирання входить у вартість.

Журналіст також назвав такий вагон УЗ "5-зірковим готелем" та "музеєм на колесах".

Цікаво, що під час елітної подорожі можна скористатися повноцінною просторою ванною кімнатою з душовою кабіною, кухнею, де є електроплита, мікрохвильова піч і навіть духовка та кавомашина.


Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...