"Пшонка-стайл": Виставлені на продаж будинки за мільйони доларів вражають абсурдними архітектурними рішеннями (фото, відео)

Журналісти показали виставлені на продаж у Києві розкішні будинки. І навіть з золотими йоржиками.

Журналісти "Телебачення Торонто" показали розкішні будинки в Києві, вартість яких стартує від 2 млн дол. Такі будівлі вражають несмаком, відомим у народі як "стиль Пшонки" (Віктор Пшонка - екс-генпрокурор, який полюбляв пафосну розкіш). ЗМІ показали будинки за мільйони доларів, які вражають абсурдними архітектурними рішеннями, передають Патріоти України.

Відеоролик з інспекцією розкішних будинків опубліковано в YouTube-каналі ТТ.

Перший будинок площею 1 тис. кв. м коштує 6,5 млн доларів. Тут три поверхи й дуже незручне планування, на стінах висять бивні, є багато шкур тварин, каміни, які не використовуються. А ще вражають золоті змішувачі у ванній та золотий йоржик.

Другий будинок - триповерховий, його вартість - 2,5 млн дол. Тут велика кухня та їдальня. У будинку все дерев'яне, є басейн, сауна, більярд, спальні кімнати, кабінет.

"Третій будинок - зовні палац, а зсередини - церква з відповідним запахом ладану. Власник переконує, що кращого будинку не знайти, бо тут хороша аура. Величезна вітальня, дві кухні, кілька туалетів, чотири спальні, балкони, червоні килими, джакузі та сауна. Особняк під охороною, але грати на вікнах тут ніхто не скасовував. Його вартість - 2 з копійками млн дол", - розповідає журналістка.



"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...