Пугачова дарує родичам майно, готує собі некрологи і пробує помирити тих, кого сама посварила

Коли Примадонна обізвала дитину дочки, свою внучку Клавдію бездарною, на відміну від її геніальної Лізоньки, все спілкування із Кристиною Орбакайте звелося майже до нуля.

Дочка Примадонни Пугачової і гумориста Максима Галкіна вже має свою фан-сторінку в Інстаграмі. Там у неї 743 тисячі підписників і вже майже 2000 публікацій. На ній і спливла одна таємниця, зазначають Патріоти України.

На сторінці Лізи постять її фото і з життя зіркової родини. Можливо, до створення сторінки і її підтримки має відношення сам Максим Галкін, так як там часто з'являються ексклюзивні фото дівчинки, які більше ніде не публікувалися.
Кілька днів тому в мікроблозі з'явилося фото, на якому Микита Пресняков - старший син Крістіни Орбакайте, тримає на руках немовля. У Мережі відразу ж піднявся шум - у Микити, який ще в 2017 році одружився на моделі Олені Красновій, нарешті, є поповнення.

Новини про поповнення з'являються регулярно, але безрезультатно. Як виявилося, це фото 2012 року, коли Микита вперше взяв на руки свою сестричку Клаву. Жовті російські таблоїди написали, що у Краснової вже зірвалися дві вагітності - саме через викидень вона недавно лежала в лікарні, хоча офіційна версія інша.

Люди, які близькі до оточення Примадонни, кажуть, що Аллі Борисівні дуже не подобається дружина онука, а найбільше - її сім'я. Через це був дуже великий скандал з Кристиною Орбакайте, яка схвалила вибір старшого сина.

Нещодавно Алла Пугачова подарувала молодим свій будинок вартістю більше $ 1 млн в Малих Бережках, де вже з Галкіним жили майже 9 років до того, як добудували свій замок в селі Грязь.

Всі припустили, що це був подарунок за спадкоємця (або спадкоємицю), але дітей у пари поки все-таки немає. Або не поспішають, або не виходить. Але, швидше за все, причина в тому, що 72-річна Примадонна задумалася про вічне. І щоб виключити скандальні розбірки між родичами, просто стала оформляти багатотисячне майно на тих, кому вважає за потрібне.

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...