Пугачова дієво готується до власних похоронів: Все відпрацьовано до дрібниць

Алла ПугачоваПримадонна радянської естради Алла Пугачова придбала ділянку землі на Кузьмінському кладовищі (Москва) поруч з могилою брата. Вона хоче бути похованою поруч з родичем. Також з'явилася інформація, що Пугачова вже найняла фахівців для облаштування своєї могили, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Дни.ру".

За даними інсайдерів, на ділянці планується зведення сімейного склепу, де може бути використаний сімейний герб або вензель, як і на фасаді особняка співачки.

Додамо, що в квітні 2019 року Алла Пугачова відзначила 70-й ювілей. З цього приводу Примадонна закотила грандіозний концерт.

Захід пройшов в Кремлівському палаці. Під час виступу зірка показала, що знаходиться в прекрасній формі. Зірка справила величезне враження на глядачів, серед яких були її діти від гумориста Максима Галкіна – близнюки Ліза і Гаррі.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...