Пугачова відписалася від "пропутінського" Кіркорова в Instagram і підтримала Навального

Алла Пугачова з самого початку своєї творчої діяльності позиціонувала себе як позасистемний артист. Відносини співачки і з радянської, і з російською владою завжди були складними.

Відома російська співачка Алла Пугачова відписалася в Instagram від Філіпа Кіркорова, який закликав сьогодні підтримати президента Росії Володимира Путіна. Про це у своєму Telegram-каналі "Кривава бариня" повідомила телеведуча Ксенія Собчак, передають Патріоти України.

"Ось тобі бабка і Юр'єв День!))," - прокоментувала спостереження Собчак.

При цьому, як повідомляє "Собеседник", Пугачова підписалася на заарештованого російського опозиціонера Олексія Навального, якого сьогодні вийшли підтримати десятки тисяч людей по всій Росії.

Зазначається, що два дні тому Філіп Кіркоров закликав росіян «згуртуватися навколо «лідера». "На честь сьогоднішньої дати: абсолютне #очко 21.01.21 пропоную всім "обнулитися"! Блогерам та іншим "новачкам" пропоную закінчити грати в серйозні ігри... Привертати до себе увагу елементами шоу. Вже хто-хто, а я в шоу експерт! Минулий рік нам дав стільки проблем і складнощів, що зараз всі повинні бути єдині з нашим «лідером», здається, у нас вже був один «німецький» пацієнт в історії, всі пам'ятають до чого це призвело», - написав Кіркоров.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...