Пугачову зняли під час побачення з коханцем у Харкові (фото)

У мережу потрапили знімки з побачення радянскої та російської співачки Алли Пугачової з композитором Сергієм Челобановим. Артистка в купальнику ніжилася в обіймах свого коханого. Автором унікальних кадрів є прихильниця зірки Марія Баскова, яка тоді була неподалік (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки). У своєму коментарі виданню КП вона зізналася, що той момент був для неї дуже хвилюючим, передають Патріоти України.

"Я мало не померла від страху, коли це знімала. У 1991 на гастролях в Харкові ми пробралися на стадіон задовго до концерту. Алли ще не було, музиканти поралися з апаратурою і попросили нас допомогти зашити сітку-шторку, яка покриває динаміки. Ми зраділи, що у нас є хоча б якась причина знаходитися на сцені", – розговорилася жінка.

Марія заявила, що так і не зважилася б сфотографувати побачення знаменитості, якби на цьому не наполягли її подруги. Зазначимо, що стосунки Алли Пугачової з Сергієм Челобановим були нетривалими, зате дуже яскравими. Пара разом відвідувала світські заходи, зірка навіть водила свого обранця на примірку одягу від В'ячеслава Зайцева.

Пугачова позувала з Челобановим.

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...