Пухнастик став зіркою мережі: Через гігантський розмір кота ніхто не хотів брати з притулку (фото)

До одного з притулків Філадельфії потрапив кіт, не схожий на інших вихованців. Розмір тварини був справді грандіозним – котик важив 12 кілограмів. Підопічного назвали БіДжей та почали шукати йому новий дім. Величезного кота ніхто не хотів брати, зазначають Патріоти України.

БіДжей – звичайний дворовий кіт. У його рисах є щось від мейн-куна, але виглядає він як простий сірий котик таббі. Щоб знайти коту новий дім, працівники притулку вирішили задіяти силу соціальних мереж. Вони зробили пост про БіДжея й несподівано потрапили "в яблучко": публікація стала вірусною.

Про гігантського кота дізналася вся країна. Чимало людей почали дзвонити до притулку й просити віддати гіганта їм. Такий ажіотаж навіть вивів з ладу сайт притулку.

Зрештою, БіДжея віддали в найкращу родину. Він живе в домі ще з кількома котиками.

А ще велетень став зіркою інстаграму. На нього підписані 26 тисяч читачів. БіДжей та його товариші регулярно радують підписників новими фото.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...