Пухнастик затьмарив навіть наречених: Кіт прийшов на весілля господарів у костюмі та із занадто серйозною мордочкою (фото)

Закохана пара довго не могла вирішити, хто підноситиме каблучки на їхньому весіллі. І тоді наречена запропонувала на цю роль їхнього улюбленця, який не тільки чудово впорався з важливою місією, а й став зіркою соцмереж, зазначають Патріоти України.

Молодята нарядили кота в елегантний костюм, який допоміг чотирилапому швидше вжитися у відповідальну роль. Хвостатого посадили в візочок з чорною вуаллю й довірили супроводжувати його одному з гостей, журналістові Річарду Ларсону, - він і поділився знімком серйозної мордочки на своїй twitter-сторінці.

Фотографія швидко розійшлася соціальними мережами, і користувачі не перестають сміятися над зовнішнім виглядом та надмірною серйозністю кота. "Він зрозумів завдання", "Чому у мене таке відчуття, що цей кіт точно бував на королівському весіллі й церемонії зведення на престол?", "Мені подобається, що він розуміє, наскільки це відповідально", - пишуть коментатори.

Один з користувачів поцікавився, як кіт поводився на самому торжестві. За словами Ларсона, пухнастику було нудно на церемонії, зате його порадувала увагу до себе до та після неї.

Знайшов поблизу одного з селищ області: Військовий ТрО передав херсонському музею старовинний артефакт (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:00

Український військовий Сил територіальної оборони знайшов у одному з селищ Херсонщини старовинний гарман: він передав артефакт музею. Про це повідомив Херсонський обласний краєзнавчий музей, передають Патріоти України. Як розповіли у музеї, солдат ТрО ...

Церемонію присвятили всім тваринам, які гинуть, рятуючи людей: В Одесі попрощалися з собакою, якого вбила російська ракета (фото)

субота, 4 травень 2024, 18:40

В Одесі урочисто поховали собаку з кличкою Кєтті, яка загинула внаслідок російського обстрілу міста 29 квітня. Фото з прощання опублікувало 2 травня у Facebook Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Одеській області, перед...