Пухнастики були вражені: Хлопець збудував диво-конструкції з доміно і запросив своїх котів все зруйнувати (відео)

Цікаво, що тварини не просто зруйнували конструкції, як того можна було очікувати, а слухняно взяли участь буквально у всіх заготовлених "фішках" блогера.

YouTube-блогер Cat Navi Desk продовжує веселити підписників парою своїх талановитих котів. Раніше він навчив пухнастих дзвонити в дзвіночок і просити їжу, грати на піаніно і в настільні ігри. Цього разу хлопець збудував диво-конструкції з фігурок у формі доміно і запросив улюбленців взяти участь у їх руйнуванні. Всього за кілька днів дотепний ролик набрав понад 4 млн переглядів, передають Патріоти України.

Цікаво, що тварини не просто зруйнували конструкції, як того можна було очікувати, а слухняно взяли участь буквально у всіх заготовлених "фішках" блогера. То натиснуть щось лапкою, то підштовхнуть ще фігурту. Шкода, автор відео не вказав, скільки йому знадобилося часу, щоб навчити цьому тварин і відзняти відмінний ролик.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...