"Пушиліну боятися нічого": Астролог склав прогноз на майбутнє для ватажків ОРДЛО

На думку Влада Росса, ліквідувати Пасічника і Пушиліна у Кремлі не збираються.

Пушилін може спати спокійно? Фото: соцмережі.

Український астролог Влад Росс заявив, що ватажок «ДНР» Денис Пушилін і його луганський колега Леонід Пасічник сидять в своїх кріслах міцно, передають Патріоти України.

«Зірки говорять, що в найближчі місяці Пушилін і Пасічник залишатимуться на чолі "ДНР" і "ЛНР". Вони були підготовлені і поставлені на ці "посади" особисто Путіним, щоб саме з ними домовлялася українська влада. І немає підстав припускати, що Путін перестане наполягати на своєму, він буде змушувати Київ до прямого діалогу з цими персонажами. Тим більше, вони обидва - громадяни України», - заявив астролог.
За словами Росса, зміни ватажків слід очікувати навесні 2020 року. Це станеться після того, як на цих територіях пройдуть вибори. «На виборах переможуть абсолютно нові люди, які представлятимуть "Л/ДНР". Їх спеціально підготують до весни, до виборів. А до кінця року і Пасічник, і Пушилін залишатимуться», - зазначив астролог.

«Ліквідувати їх не будуть, навіщо ... Вони не були замішані у військових злочинах, особливими таємницями не володіють. Розцінювати їх як небезпечних і важливих свідків у Росії не стануть, вони нічого не знають, а лише слухняно виконують команди з Москви. Крім того, ніхто з них не керував бойовиками під час масштабних операцій», - заявив Росс.

Джерело: Главред

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...